Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aritz Arruabarrena guanya el I Gran Premi Sant Andreu de Llavaneres
La prova, puntuable per a la Copa Catalana de Ciclisme en categoria Mŕster, va reunir 200 participants dissabte 4 de maig

El I Gran Premi de Sant Andreu de Llavaneres va reunir, dissabte 4 de maig, 200 participants i es va tancar amb la victňria del corredor Aritz Arruabarrena. Es tracta d'una competició de ciclisme puntuable per a la Copa Catalana de Ciclisme en categoria Mŕster que va tenir sortida i arribada al camí de Can Cabot de Munt. La competició va començar a les 10 h i, en menys de dues hores, els ciclistes van completar el recorregut de 65 km per carretera comarcal.

El primer classificat, Aritz Arruabarrena, va completar el recorregut en un temps d'una hora, 37 minuts i 42 segons. El segon lloc del podi va ser per a Oriol Escolano, amb un temps d'una hora, 37 minuts i 42 segons i el tercer lloc va ser per Adria Duran, amb un temps d'una hora, 37 minuts i 57 segons.

Aquesta prova ha estat organitzada pel Club de Ciclisme GR Bikes i la Federació Catalana de Ciclisme, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llavaneres.

Podeu trobar més informació de la prova, aquí. Per veure les fotos, aneu a l'àlbum de fotos.