Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Handbol Llavaneres puja a Lliga Catalana Argent
El sčnior masculí aconsegueix l'ascens en un partit molt disputat contra el Castelldefels

L'Handbol Llavaneres jugarŕ a Argent la temporada vinent. El sčnior masculí va obtenir l'ascens de categoria, diumenge 5 de maig, al pavelló antic de Llavaneres, en la penúltima jornada de la temporada, contra el Castelldefels. Amb aquest čxit, que se suma a l'obtingut pel sčnior femení, que també jugarŕ a Argent la temporada vinent, el club recupera el nivell que el Llavaneres ja havia tingut en la dčcada dels noranta. L'Ajuntament felicita públicament el club per aquesta gran temporada.

El sènior masculí de l'Handbol Llavaneres es va enfrontar diumenge 5 de maig al Castelldefels. Era la penúltima jornada de lliga i el pavelló antic de Llavaneres estava ple de gom a gom. L'afició s'hi va bolcar per fer costat l'equip perquè era una jornada decisiva. El partit va acabar amb empat, un resultat que va donar l'accés als de Llavaneres per jugar la temporada vinent a la Lliga Catalana Argent, una competició de nova creació.

En aquesta categoria, l'Handbol Llavaneres s'enfrontarà a primers equips de localitats com Sabadell, Terrassa, Gavà, Cornellà i Lleida. L'Handbol Llavaneres agraeix el suport que ha rebut en aquest partit i durant tota la temporada per part de l'afició.

Més informació, en el web Cathandbol.

 El femení també jugarà a Argent 

L'èxit del sènior masculí se suma al del sènior femení, que la temporada que ve també jugarà a Lliga Catalana Argent. Les jugadores van aconseguir la plaça pel seu bon paper a Primera Catalana.

L'excel·lent temporada de l'Handbol Llavaneres es completa amb el tercer lloc assolit pel juvenil femení en el Campionat de Catalunya, que també es va disputar a Llavaneres.

Handbol 

Handbol Llavaneres

Handol

Diputació de Barcelona
^