Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El ple aprova el PAM 2024-2027
El govern el presenta com un document estratègic de mandat i l'oposició, en bloc, hi vota en contra

L'equip de govern del PSC, PP i Acord per Llavaneres va aprovar en el ple de dimarts 30 d'abril el Pla d'Actuació Municipal (PAM) per al període 2024-2027. La proposta va rebre els vots en contra de tots els grups de l'oposició. L'alcalde, Àlex Neira, va explicar que es tracta d'un "document estratègic" que es basa en els programes electorals dels tres partits que formen el govern i que està "viu", que s'adaptarà als canvis que el mandat requereixi. El PAM 24-27 s'articula a través de quatre eixos: persones, territori, administració i transició ecològica. En les pròximes setmanes, el document es podrà consultar a través del web municipal. Podeu recuperar les intervencions de tots els grups, aquí.

Votacions: 30 d'abril  

Punt 1. El ple aprova per assentiment l’acta de la sessió ordinària celebrada el dia 26 de març de 2024.

Punt 2. El ple aprova per l’acta de la sessió extraordinària celebrada el dia 15 d'abril de 2024, del sorteig públic per a la designació dels membres de les meses electorals, corresponents a les Eleccions al Parlament de Catalunya del dia 12 de maig de 2024, amb els vots a favor del PSC, PP, Junts per Llavaneres i Acord per Llavaneres; i les abstencions d'ERC Llavaneres, Movem Llavaneres i el regidor no adscrit, Oriol Giralt.

Punt 3. S’informa del control i fiscalització dels òrgans de govern: A) Resolucions de l’Alcaldia i Regidors-Delegats.

Punt 4. Es dona compte de la relació mensual de les operacions del compte 413 «Creditors per operacions meritades».

Punt 5. El ple aprova per unanimitat la delegació parcial de competències a favor del Consell Comarcal del Maresme per a la prestació del projecte treball i formació TRFO2024, línies DONA i MG52, i aprovació del conveni de delegació. 

Punt 6. El ple aprova inicialment per unanimitat la modificació del plànol de delimitació de les franges de protecció contra incendis de les urbanitzacions, les edificacions i les instal·lacions de Sant Andreu de Llavaneres.

Punt 7. El ple aprova inicialment per unanimitat la Modificació puntual núm. 8 del Pla d'ordenació urbanística municipal a l'àmbit d’El Mirador, per a l'adequació del règim urbanístic del sòl resultant de la nova delimitació amb els termes de Mataró i Dosrius. 

Punt 8. El ple aprova per unanimitat l’aixecament dels reparaments suspensius interposats per la Intervenció (Expedient de reparament 4/2024). 

Punt 9. El ple aprova per unanimitat l’adjudicació de la concessió administrativa per a l’ús privatiu i amb caràcter exclusiu de les instal·lacions situades a l’espai destinat a servei de podologia dins el Casal de la Gent Gran. 

Punt 10. El ple aprova per unanimitat la baixa a l'Associació d'Abastaments d'Aigua (A.A.A.) i adhesió a l'Associació de Municipis i Entitats per a l'Aigua Pública (AMAP). 

Punt 11. El ple aprova per unanimitat l’adhesió al sistema per a l'optimització de la compra pública local de la Diputació de Barcelona (central de contractació de la @diba).

Punt 12. El ple aprova el Pla d'Acció Municipal (PAM) per al període 2024-2027. (Exp. 2024/1643), amb els vots a favor del PSC, PP i Acord per Llavaneres; i els vots en contra d'ERC Llavaneres, Junts per Llavaneres, Movem Llavaneres i el regidor no adscrit, Oriol Giralt.

Punt 13. El ple aprova per unanimitat la cessió d’ús en precari a favor de l'Associació Llavaneres contra el Càncer, d'un local de propietat municipal situat al Passeig Jaume Brutau, número 4. 

Punt 14. El ple no aprova la moció del senyor Oriol Giralt Gili, regidor no adscrit, per fer efectius els acords adoptats en les mocions aprovades pel plenari, amb els vots a favor de Junts per Llavaneres, Movem Llavaneres i el regidor no adscrit, Oriol Giralt; i els vots en contra del PSC, ERC Llavaneres, PP i Acord per Llavaneres.

Punt 15. El Regidor no adscrit, Oriol Giralt, formula tres preguntes a l’equip de govern.

Punt 16. El Grup Municipal d’ERC Llavaneres formula quatre preguntes a l’equip de govern.

Punt 17. El Regidor no adscrit, Oriol Giralt, formula un prec a l’equip de govern.

Els plens, a YouTube i a Ràdio Llavaneres 

Podeu recuperar la sessió plenària en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres i podeu escoltar el podcast a radiollavaneres.cat.

Ple - 30 d'abril

    Informació relacionada
    El govern aposta per construir-hi un edifici annex al mateix nivell que la pista de joc, que també donaria servei a un futur camp de futbol 7
    També dona llum verda al conveni de col·laboració de les 3 Viles
    Va ser un dels punts destacats de la sessió ordinària de novembre
    Els comptes superen el 16 milions d'euros i a la plantilla de personal, amb 144 treballadors, s'hi incorpora una plaça de personal eventual
    També per unanimitat, dona llum verda a una nova ordenança municipal per promoure l'estalvi d'aigua
    La corporació va celebrar la primera sessió ordinària del mandat 2023-2027
    La sessió extraordinària del 23 de maig va servir per acomiadar els regidors que no es presenten a les eleccions municipals del 28M
    El consistori es va adherir al Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere i va donar llum verda al procés per licitar el bar de la piscina
    Els comptes superen els 15 milions d'euros i la plantilla de personal està dotada amb 133 treballadors
    El coeficient de l'Impost de Béns Immobles s'incrementa lleugerament
    El ple ha declarat d'especial interès les tres promocions urbanístiques previstes a Can Rivière, Els Ametllers i El Balís
    És el nou responsable polític de les àrees d'Esports i Igualtat i el regidor del barri de Montalt, Catà i Grup Betlem
    La renúncia de l'acta de regidora va ser un dels punts destacats del ple de juny
    L'acceptació de l'acta de regidor va ser un dels punts destacats del ple de maig
    El ple va aprovar l'avantprojecte de les obres de reurbanització del barri amb el vot a favor de tots els grups municipals
    Després de dos anys de pandèmia i de sessions telemàtiques
    Diputació de Barcelona
    ^