X
Emergčncia per sequera!
Notícies
24.05.2019
Aquest diumenge, eleccions municipals i europees
El 26 de maig se celebren dos comicis, per escollir la composició dels ajuntaments i els representants al parlament europeu. L'Escola Serena Vall i l'Escola Labandŕria seran els col·legis electorals on els veďns i veďnes podran exercir el seu dret a vot

El proper diumenge 26 de maig els llavanarencs i llavanerenques estan cridats a les urnes. Se celebren eleccions municipals, per escollir la composició del consistori pels propers quatre anys; i també eleccions europees, per triar els representants que ocuparan un escó del parlament europeu pels propers cinc anys.

A Sant Andreu de Llavaneres es tornaran a constituir dos col·legis electorals, a l'Escola Serena Vall i a l'Escola Labandària, que obriran les portes de les 9 del matí a les 8 del vespre. El primer col·legi tindrà cinc meses i el segon, sis. Aquesta és la distribució dels col·legis electorals per veïnats:

electors per colegis

Al nostre municipi hi ha 8.026 electors cridats a les urnes per les eleccions municipals, i 7.989 electors per les eleccions europees. Pel que fa als comicis locals, els veïns i veïnes escolliran els 17 regidors i regidores que formaran part de l’Ajuntament el proper mandat. Si voleu tenir tota la informació de les candidatures que es presenten, així com accedir als debats electorals i saber la programació especial de Ràdio Llavaneres pel proper diumenge, accediu a l’apartat web sobre les eleccions municipals.

eleccions
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^