X
Emergčncia per sequera!
Notícies
22.05.2019
Llavaneres viu el primer debat electoral amb els números 2 de cada candidatura

La Sala de Plens va ser l'escenari on es van poder confrontar les propostes de les sis candidatures a les eleccions municipals, en un debat cordial retransmès per Ràdio Llavaneres i que es va poder veure en directe per Youtube

Ja s'acosta la data de les eleccions municipals -el proper 26 de maig- i en la darrera setmana de campanya es duran a terme dos debats perquè la ciutadania conegui les candidatures i les seves propostes. El primer va tenir lloc dilluns amb els números 2 de les sis candidatures que es presenten a les eleccions. La Sala de Plens en va ser l'escenari i va ser retransmès en directe per Ràdio Llavaneres i es va poder veure en directe per Youtube.

El debat va durar unes dues hores i va tenir un to molt cordial. Hi van participar Gemma Martin (ERC), Natàlia Rodó (Movem), Joan Rubal (JxLl), Carlos Bartomeu (PP), Albert Pichel (C's) i Òscar Yáñez (PSC). Els candidats es van presentar en primer lloc, i després es va procedir al debat estructurat en tres blocs: Promoció de la vila (Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme) i Participació Ciutadana (teixit associatiu, etc...); Serveis a les persones (Cultura, Esport, Joventut, Educació, Salut Pública); i Política d'equipaments. Finalment l'estudiant llavanerenc de Ciències Polítiques, Marc Enríquez, va formular una pregunta que els candidats no coneixien prèviament.

El darrer debat serà amb els candidats a Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, avui dimecres 22 de maig a les 21h, també a la Sala de Plens. També es podrà seguir a través d'una pantalla que s'instal·larà a la plaça de la Vila. En aquest cas els sis candidats debatran sobre: Política econòmica (Hisenda); Política urbanística i sostenibilitat (Urbanisme, Medi Ambient, Territori); i Política social (Benestar Social) i Seguretat Ciutadana. Trobareu tota la informació relacionada amb les eleccions municipals en aquest apartat del web.

primer debat electoral
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^