X
Emergčncia per sequera!
Notícies
20.12.2022
Tria final del Pressupost Participatiu 2022-2023
El projecte més dotat econňmicament, dels nou que s'han escollit en la votació final, és la millora de l'enllumenat del passeig de la Riera

La Regidoria de Participació Ciutadana va tancar, en una sessió presencial a la Biblioteca, dimarts 20 de desembre, el Pressupost Participatiu 2022-2023. Finalment, dels 9 projectes més votats per executar-se durant l'any que ve, el més dotat econňmicament vol posar fil a l'agulla als problemes amb l'enllumenat de la via pública. La majoria de projectes escollits s'adrecen a les ŕrees d'Urbanisme i Obra Pública i Manteniment; també n'hi ha per a Mobilitat, Medi Ambient i Cultura.

La cloenda del Pressupost Participatiu 2022-2023 de Sant Andreu de Llavaneres va servir per retre comptes del procés participatiu i per presentar els resultats finals. D'acord amb la votació de la tria final, finalment són nou els projectes que ara s'incorporaran al capítol d'inversions del pressupost municipal del 2023, amb una dotació de 100.000 euros. Aquests són els projectes que han rebut més suport per part dels 301 veïns que han participat en la votació final:

  • Augmentar l'enllumenat del passeig de la Riera (sota de l'autopista). 37.000 €
  • Dotar els edificis i equipaments municipals de plaques solars. 24.700 €
  • Substituir l'estructura del pati d'infantil de l'Escola Jaume Llull. 16.940 €    
  • Habilitar un espai per a vianants al passeig de la Riera. 6.000 €
  • Manteniment dels espais verds de la Riera. 6.000 €
  • Millorar els accessos a la platja. 3.500 €
  • Crear una ludoteca a la Biblioteca de Llavaneres. 2.260 €
  • Col·locar més papereres en diferents indrets del poble. 1.800 €
  • Augmentar les papereres per a excrements de gossos. 1.800 €

La tria s'ha fet telemàticament, a través del web municipal, i el termini per votar va tancar-se el 18 de desembre. Aquesta ha estat la cinquena edició del Pressupost Participatiu, amb la qual l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha renovat el seu compromís amb la participació ciutadana i la transparència en la gestió. La novetat d'aquesta edició és que el procés ha estat a obert a tots els veïns empadronats al municipi i majors de 16 anys.

En la sessió de cloenda, el regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, va agrair la implicació dels participants i va convidar-los a continuar prenent part dels processos participatius de Llavaneres. Per la seva banda, el regidor d'Economia, Albert Sala, va assegurar que aquests 100.000 euros formaran part del pressupost i que la prioritat del 2023 serà executar els projectes escollits per la ciutadania. La sessió de tria final va obrir un debat final amb els assistents i els representants del govern municipal, entre els quals també hi va ser present l'alcalde, Nani Mora.

Aquí podeu consultar la presentació de la tria final.

Cloenda del pressupost participatiu   Cloenda

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^