Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Política 2023 Eleccions municipals 2023

A l'adreça ajllavaneres.cat/28M trobareu tot el relacionat amb els comicis del 28 de maig per escollir el nou consistori.

Si voleu estar informats del desenvolupament de la campanya electoral per a les municipals del 28 de maig, l'Ajuntament ha habilitat un espai al web on ho podreu fer. A l'adreça ajllavaneres.cat/28M s'hi poden consultar les candidatures que es presenten a Llavaneres i les persones que les formen. També hi trobareu informació sobre com seguir els debats electorals i sobre com exercir el dret al vot per part de la ciutadania.

 Nous col·legis electorals 

La novetat d'aquests comicis és que a Llavaneres hi haurà dos nous col·legis electorals. Al pavelló antic, hi hauran d'anar a votar els veïns que tradicionalment ho feien a l'Espai Labandària; i al nou Pavelló Municipal d'Esports, es convoca als votants que tradicionalment havia votat a l'Escola Serena Vall. Els col·legis electorals obriran les portes a les 9 del matí i les tancaran a les 8 del vespre, serà el moment de l'inici del recompte de vots.

Eleccions municipals 28M

Col·legis electorals

 Campanya informativa 

Per tal de conèixer les propostes de cada candidatura i confrontar arguments, se celebraran dos debats: el dimecres 17 de maig amb els números 2 de cada candidatura i el dimecres 24 de maig amb els caps de llista. Ambdós seran a la Sala de Plens de l'Ajuntament a les 20 hores, són oberts al públic i també es podran seguir per Ràdio Llavaneres i pel canal de Youtube de l'Ajuntament. A més, el dia dels comicis es farà un programa radiofònic especial des d'un dels dos col·legis electorals, el nou Pavelló Municipal d'Esports.

Campanya informativa

 Eleccions municipals 28M 

El 28 de maig se celebren eleccions municipals perquè la ciutadania triï els nous consistoris. A Llavaneres, hauran d'escollir els disset regidors que en formen part del consistori. Fa quatre anys, la participació va ser del 63,37%. En els comicis del 26 de maig de 2019 van votar 5.087 persones i 2.940 s’hi van abstenir. Podeu consultar els resultats de les eleccions del 2019, aquí.